mus og tastatur
Læs om digitale tilbud

Nyt design på hjemmesiden

08.12.17
Tirsdag 12. december fik bibliotekets hjemmeside nyt udseende.

Det nye design skal gøre siden nemmere at bruge og visuelt mere fængende.
Adgang til lånerstatus (min konto) bliver nemmere og hjemmesiden får en mere fængende, visuel formidling af indhold og arrangementer.
Adgangen til bibliotekets digitale indhold (E-biblioteket) bliver også nemmere og mere overskuelig, når vi får rettet det helt til i det nye design.

Det nye design er ikke en ny hjemmeside, men en opdatering af den eksisterende, som ændrer udseende og funktionalitet.
Der bliver ikke ændret ret meget på indholdet, det er mest det grafiske udtryk, der bliver ændret.

Vores hjemmesidesystem er udviklet til landets biblioteker af Danskernes Digitale Bibliotek.
Nyborg Biblioteks hjemmeside er en del af et nationalt samarbejde, der hedder Danskernes Digitale Bibliotek.
Udviklingen af det nye design er derfor sket på baggrund af store brugerundersøgelser og ønsker fra mange biblioteker.

I starten kan der være ting, som ser lidt "sjove" ud, men vi arbejder på at tilrette vores indhold til det nye design, og håber på din forståelse.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en flot hjemmeside.