Øgendahl og de store forfattere

05.05.18
Får du heller ikke læst de der klassikere? Nu er der hjælp at hente. Hjælpen kommer fra Mick Øgendahl, DR og Nyborg Bibliotek.

Gennem seks udsendelser guider Mick Øgendahl dig gennem 6 meget forskellige store danske forfatterskaber, og undersøger, hvorfor de blev berømte, og hvorfor deres værker stadig holder i dag. De 6 forfattere er:

• H.C. Andersen
  • Tove Ditlevsen
  • Dan Turèll
  • Johannes V. Jensen
  • Herman Bang
  • Karen Blixen.

For at støtte op om dette spændende projekt, har vi på Nyborg Bibliotek lavet en ny udstilling, hvor vi løbende udstiller værker af de 6 forfattere, så kig forbi til store læseoplevelser.

"Øgendahl og de store forfattere" sendes på DR1 onsdage klokken 20.30 med start den 9. maj.
Læs mere om programmet her.

Du kan læse mere om forfatterne på Litteratursiden og find inspiration i de udvalgte materialer herunder.