Opret dig med NemID

12.10.16
Opret dig som ny låner med NemID

Med den nye hjemmeside er der kommet mulighed for, at du kan oprette dig selv som ny låner på Nyborg Bibliotek uden at møde op på biblioteket. Du skal blot bruge dit NemID.

Sådan gør du

1. Du skal være fyldt 18 år og have dit NemID klar.
  2. Klik på feltet "Log in" i hjemmesidens øverste højre hjørne. Du skal IKKE vælge "log ind med NemId" men vælg "Opret ny bruger".
  3. Følg anvisningerne og på siden med "Accepter betingelserne" vælger du "Ja, jeg accepterer".
  4. Har du gjort det korrekt, så ender du nu på siden "Udfyld formularen". Her vælger du en pinkode på 4 tal, udfylder navn og email m.v.
  5. Klik herefter på "opret mig". Får du beskeden "Gennemført - du er nu oprettet som bruger", så er alt godt, og du er nu klar til at bruge bibliotekets hjemmeside og vores mange digitale tilbud med det samme.
  6. Fremover kan du enten logge dig på med dit cpr-nr. og din pinkode eller med dit NemID.

Har du brug for yderligere hjælp til processen, kan du se den vejledning, som Skive Bibliotek har udarbejdet her