Bliv en del af Nyborg Kulturnat 2023

01.01.23
Efter en vellykket kulturnat i 2022, ser vi allerede nu frem til næste års kulturnat, der finder sted fredag 12. maj 2023 kl. 16.30-22.00. Vi inviterer derfor foreninger, aftenskoler, organisationer m.fl. til at deltage, og tilmeldingen er allerede åben.

Har I lyst til at bidrage med en koncert, udstilling, forestilling eller måske noget helt andet? Så tilmeld jer senest søndag 19. februar 2023.

I tilmelder jer via dette link!

Har I spørgsmål, kan I kontakte kulturnatskoordinator Ditte Christoffersen på dich@nyborg.dk.

Om Nyborg Kulturnat

Nyborg Kulturnat er en årlig tilbagevendende festdag, hvor I som forening, aftenskole, organisation mfl., har mulighed for at vise jeres indhold, så vi sammen kan præsentere det store og alsidige kulturliv, vi deler i vores kommune.