Drømmer du om at danse ballet?

07.07.20
Så tilmeld dig Village Ballet Nyborgs nye sæson nu. Vi har både klassisk og moderne ballet for børn og unge og balletfitness for voksne.

Den nye sæson starter mandag 17. august, og du er velkommen til 2 prøvetimer, hvis du lige skal finde ud af, om det er noget for dig.

Fællesskab og store oplevelser

Som elev på Village Ballet Nyborg lærer du ikke alene at danse ballet. Du møder en masse jævnaldrende og kommer til at indgå i et stort fællesskab, hvor stærke venskaber knyttes. 

Balletsæsonen byder på store oplevelser og muligheden for at vise det, du har lært. Til jul afsluttes det første halvår med en stor juleforestilling, mens hele sæsonen sluttes af til juni med vores årlige sommerballet. Herudover deltager Village Ballet Nyborg hvert år i Store Balletskoledag i København, hvor du kommer til at danse på Det Kongelige Teaters legendariske Gamle Scene.

Hold

Village Ballet Nyborg har seks klassiske ballethold – Balletkarrusel for begyndere, Klassisk Ballet 1-4 for begyndere og let øvede og Klassisk Ballet 5 for de erfarne. Hertil kan elever på Klassisk Ballet 3 supplere med et særligt tåspidshold, hvor du øver og styrker dine fødder til dans på tåspids.

På holdene Moderne Ballet 1 for begyndere og let øvede og Moderne Ballet 2 for let øvede og øvede, kan du prøve kræfter med en genre, der kombinere ballet og modernes dans. 

For voksne tilbydes Balletfitness, hvor du træner ved barren og styrker din kropsholdning og smidighed – samtidig med at du får høj puls og masser af danseglæde!

Er du i tvivl om hvilket hold, der passer til dig, er du velkommen til at kontakte Village Ballet Nyborg her.

Village Ballet Nyborg er en del af Nyborg Bibliotek og undervisningen finder sted i Landporten.

 

>> Tilmeld dig den nye sæson her! <<