Danmarks Indsamling 2017

03.01.17
"Intet barn må sulte". Det er overskriften på Danmarks Indsamling 2017.

Gennem de sidste mange år har børn gjort gode gerninger til fordel for indsamlingen, og 2017 er ingen undtagelse. Det betyder at børn i januar måned atter kan gøre gode gerninger sammen med landets børnebiblioteker og DR.
LEGO-familiens almennyttige fond, Ole Kirks fond, støtter igen i år indsamlingen med 25 kr. pr. god gerning.
Danmarks Indsamling 2017 sætter fokus på de menneskelige og samfundsmæssige konsekvenser, som sult blandt børn fører med sig. Sammen med danskerne sætter DR og de 12 organisationer bag indsamlingen ind mod fejl- og underernæring gennem 12 konkrete projekter i 12 forskellige lande, som vil betyde en enorm indsats der, hvor behovet er størst.

Danmarks Indsamling 2017 starter d. 1. januar og afsluttes med det store Danmarks Indsamlingsshow på DR1 lørdag d. 4. februar 2017.

Sådan gør I og børnene:
•    Gør gode gerninger
•    Udfyld et godhedsbevis (fås på biblioteket, dr.dk/ultra, biblo.dk/danmarksindsamling  eller her på siden.)
•    Aflever godhedsbevis(er) på biblioteket(i Nyborg, Ullerslev eller Ørbæk) senest fredag d. 3. februar 2017 kl. 12.00
•    Børnebiblioteket tæller og indberetter det samlede antal gode gerninger til DR

Alle børn der gør gode gerninger, kan på biblioteket få det super seje Gode Gerninger-armbånd i denne 11. omgang Danmarks Indsamling.
Der er ét armbånd til hvert barn uanset antallet af gode gerninger.

Hvad er en god gerning?
•    Alle børn uanset alder må gøre gode gerninger
•    Alle børn må gøre alle de gode gerninger de vil
•    Gode gerninger er ALT som gør andre glade – intet er for stort eller småt