Login på hjemmesiden har nyt udseende

04.12.19
Danskernes Digitale Bibliotek, som udvikler flere af bibliotekernes digitale tjenester og hjemmesider, er i gang med at udvikle et nyt "single sign-on", der skal gøre det lettere for dig som bruger. Som et led i dette, bliver du nu ledt videre til en login-side, når det klikker på login-knappen.

Når du vil logge ind, kommer du derfor til denne side:

Her skal du indtaste CPR-nummer/lånernummer og kode som du plejer, og så ledes du automatisk tilbage til hjemmesiden.

Fordelen ved single sign-on

Single sign-on giver dig mulighed for at kunne hoppe fra den ene bibliotekstjeneste til den anden, f.eks. her fra hjemmesiden og til Filmstriben, uden at skulle logge ind igen.

Samtidig vil du blive mødt af en ensartet loginfunktion på tværs af platforme, der sikrer genkendelighed og en enkel oplevelse af at logge ind på forskellige bibliotekstilbud.

I øjeblikket kan du f.eks. gå direkte fra nyborgbibliotek.dk til Filmstriben, uden at skulle logge ind igen, og i fremtiden vil dette også gælde tjenester som eReolen.

NB! For at kunne benytte en række af de digitale bibliotekstjenester med Nyborg Bibliotek, skal du være bosiddende i Nyborg Kommune. Bor du i en anden kommune, kan du med stor sandsynlighed få adgang som låner på biblioteket i din kommune.