Lyt og læs løs med eReolen Go

12.10.16
E-bøger og netlydbøger for børn

Nu er det blevet nemmere for de 7-14 årige at finde god læsning. Den 1. september lancerede eReolen nemlig eReolen Go, der indeholder alle børnematerialer fra eReolen.
På eReolen Go er det muligt for dig enten at logge ind med dit lånernummer fra biblioteket eller med dit UNI-Login*. I Nyborg kører vi lige nu en kampagne*, hvor du kan låne så mange e-bøger og netlydbøger, de har lyst til helt frem til nytårsaften! Men kun hvis du logger ind med dit Uni-Login.

Prøv at gå ind med dit UNI-Login på ereolengo.dk og se, hvor mange spændende bøger, der gemmer sig her! Du behøver slet ikke at tænke på, at bøgerne skal afleveres igen. De forsvinder bare af sig selv, når du har haft dem i en måned. Lyder det ikke smart?

*Aftalen med UNI-Login gælder p.t. for disse skoler i  Nyborg: Vibeskolen, 4kløverskolen og Nyborg Heldagsskole. Hører du ikke til dem, kan du stadigvæk låne e-bøger og netlydbøger på eReolen Go ved at bruge dit biblioteksnummer og din pinkode, så kan du låne 3-ebøger og 3 netlydbøger om måneden.