Mød de to nyvalgte borgere i Biblioteksrådet

05.03.20
Stort tillykke til Judy Egholm og Daniel Thumilaire-Muhs, der ved Bibliotekets Aften 2020 blev valgt som de første to borgere til det nye Biblioteksråd.

Bibliotekets Aften

Flere borgere var mødt op til den første Bibliotekets Aften, og det var dejligt at se den store opbakning til den reviderede bibliotekspolitik og det nye biblioteksråd.

I løbet af aftenen blev de fremmødte introduceret til den reviderede bibliotekspolitik, Biblioteksrådet og Nyborg Biblioteks Fokusområder 2020, mens poetry-slammer Kim Linnet bød på en halv times underholdende, tankevækkende og berigende indførelse i poetry slam med en bred vifte af meget forskellige tekster fra hans eget repertoire.

Bibliotekets Aften er en ny tilbagevendende begivenhed, der finder sted på Nyborg Bibliotek hvert år i februar/marts.

Biblioteksrådet

Hele 9 borgere stillede op til Biblioteksrådet i løbet af aftenen, hvor det var de fremmødte borgere, der stemte om pladserne. Judy Egholm blev først valgt til en 2-årig periode, hvorefter Daniel Thumilaire-Muhs blev valgt til en 1-årig periode.

Fremadrettet vil der hvert år til Bibliotekets Aften være valg om den ene af de to poster i Bibliotekrådet, og de valgte vil sidde i en 2-årig periode.

Du kan læse mere om Bibliotekrådet her.