Tak for 31 år. Biblioteksleder Birgitte Haugbøl går på pension.

29.09.20
Det er ikke hver dag, en leder går på pension efter 31 år i jobbet, men det er tilfældet for vores biblioteksleder Birgitte Haugbøl, der har sidste arbejdsdag 30 september 2020.

Birgitte har været bidt af litteratur og biblioteker lige fra barns ben og har lige siden sin afgang fra biblioteksskolen i 1977 arbejdet på flere forskellige biblioteker, men det blev i Nyborg, hun for alvor slog sig ned, efter at have tiltrådt stillingen som biblioteksleder 1. marts 1989. Her 31 år senere kan hun se tilbage på tre begivenhedsrige årtier, hvor Nyborg Bibliotek har indført digitale systemer og platforme, indkøbt nye materialetyper, introduceret en lang række nye tilbud og vokset sig større med flere afdelinger og en balletskole.

Hele personalet ved Nyborg Bibliotek siger en stor tak for de mange gode år med Birgitte ved roret, og ønsker hende al held og lykke med hendes nye tilværelse.