Vil du være med i vores nye Biblioteksråd?

10.02.20
4. marts kl. 19-20.30 afholder vi for første gang “Bibliotekets Aften”, hvor du har mulighed for at stille op til valg og blive en del af vores nye biblioteksråd.

Det nye Biblioteksråd

Nyborg Byråd vedtog 28. januar en revideret bibliotekspolitik, der ønsker at styrke borgernes inddragelse og Nyborg Biblioteks fortsatte udvikling ved bl.a. at nedsætte et helt nyt biblioteksråd.

Biblioteksrådet er en rådgivende samling og er sammensat af politikere og samarbejdspartnere, der er udpeget til rådet, og vi skal naturligvis også have jer borgere med. Derfor inviterer vi til Bibliotekets Aften, hvor alle borgere kan stille op til valg. 2 borgere vælges på aftenen til Biblioteksrådet.

Du kan læse den reviderede bibliotekspolitik her.

Du kan læse mere om Biblioteksrådet her.

Bibliotekets Aften

Vi glæder os til Bibliotekets Aften og håber vi får en spændende aften sammen, hvor vi udover at vælge 2 borgere til Biblioteksrådet skal høre om Nyborg Biblioteks planer for 2020 og en præsentation af den reviderede Bibliotekspolitik.

Desuden kommer poetry slammeren Kim Linnet og optræder med nogle af sine tekster. Kim Linnet har poetry slammet i mange år, og han har bl.a. stiftet Poetry Slam Fyn i 2008 og vundet sæsonfinalen i Poetry Slam Odense.

Vi håber, at I møder talstærkt op, så vi kan komme godt fra start med vores nye Biblioteksråd.

Bibliotekets Aften finder sted på Nyborg Bibliotek, Torvet 11, 5800 Nyborg.