Kom til Poetry Slam Workshops!

13.10.20
Går du og skriver historier, tanker eller digte? Har du noget på hjertet, som du gerne vil ud med? Og går du i 10. klasse eller 1.-3.g? Så skal du da med til Poetry Slam Workshops de første 4 mandage i november på Nyborg Gymnasium med Danmarksmester i Poetry Slam, Emil Nygård.

Poetry Slam Workshops – hvad er det?

Poetry Slam er en konkurrence i det talte ord og en mulighed for at udtrykke dig i kreative og legende tekster, hvor du bestemmer formen. Der kræves ingen erfaring for at deltage. Det er din chance for at skrive nogle fede, dybe, sjove, skæve, skøre og rørende tekster, og komme på scenen med dem. Sammen skaber vi et trygt rum, hvor du kan prøve kræfter med formen under kyndig vejledning af den erfarne poetryslammer Emil Nygård, der giver fede tips og feedback på dine tekster. Hver gang begynder vi med et lille oplæg, og derefter er det dine tekster, der kommer i fokus. Du får input til det at skrive, til hvordan du finder inspiration og på hvilke måder, det kommer til at lyde fedt. Du får hjælp til at takle nervøsitet og får boostet din selvtillid. Du bliver en vaskeægte poetryslammer. Lyder det fedt? Så glæder vi os til at se dig.

Emil Nygård – Hvem er han?

Emil har skrevet digte, noveller og andre tekster lige så længe han har kunnet læse og skrive, og så har han slammet siden 2013. Han er i dag en af Danmarks førende poetryslammere og har vundet Fynsmesterskabet, KBH-mesterskabet og Danmarksmesterskabet i Poetry Slam samt deltaget som semi-finalist til VM i Poetry Slam. Han er ægte Fynbo fra Odense, men har optrådt og afholdt workshops rundt omkring i hele Danmark. Emil glæder sig til at dele sin store erfaring med dig. 

Hvor og hvornår?

Poetry Slam Workshops finder sted hver mandag i november kl. 15.15-17.30 på Nyborg Gymnasium.

Du tilmelder dig ved at bestille en plads til alle fire workshops via dette link (åbner internt indhold).

Hvis du ikke har mulighed for at deltage alle 4 gange, er det intet problem. Så giver du os bare besked om, hvornår du ikke kan være med. Vi ses til Poetry Slam!

Arrangementet tager naturligvis højde for sundhedsmyndighedernes anbefalinger ift. corona.

Poetry Slam Workshops er arrangeret i et samarbejde mellem Nyborg Gymnasium, Nyborg Ungdomsskole og Nyborg Bibliotek.