Ordet er dit - skrivekonkurrence

18.09.19
Elsker du at skrive? Er du i aldersgruppen 7. klasse til 18 år? Så har du nu muligheden for at deltage med din novelle i skrivekonkurrencen ORDET ER DIT, som arrangeres af Nyborg Ungdomsskole og Nyborg Bibliotek.

Tema om at træffe valg

Som ung skal du hele tiden træffe valg. Hvad skal du lave efter 9. klasse? Hvad vil du gerne være? Hvad skal du lave i din fritid? Og hvordan vil du bidrage til klimakrisen?

Det er små og store valg, der fylder i hverdagen og kan påvirke dit liv, og det at træffe valg er temaet for årets
novellekonkurrence.

Sådan deltager du

• Send en novelle på max 2500 ord.
  • Novellen skal handle om det at træffe et valg, det at vælge noget fra eller om konsekvenserne ved de valg, man har taget. Du bestemmer selv, hvordan du vil vinkle det.
  • Send teksten til konkurrencebib@nyborg.dk senest søndag 20. oktober.

Du er velkommen til at skrive under pseudonym, hvis du foretrækker det, men i mailen bedes du oplyse dit rigtige navn, din
mailadresse og dit telefonnummer.

Alle bidrag vil blive inviteret til kåringen af vinderen på Nyborg Bibliotek lørdag 26. oktober kl. 12.00, hvor en professionel
skuespiller fra Nyborg vil læse den vindende tekst højt.

Vindernovellen bringes i Lokalavisen Nyborg.

Vi glæder os til at læse din novelle.