Uge17 Bibliotekernes verdensmålsuge

Vi inviterer dig til at mødes om verdensmålene i Uge17

09.03.23
Kalder alle lokale aktører, foreninger, organisationer, borgere m.fl. Vi håber, I har lyst til at mødes om og sætte fokus på verdensmålene i Uge17 2023 sammen med os.

Sammen om verdensmålene i Uge 17

Vi vil gøre Uge 17 til en årligt tilbagevendende verdensmålsuge, hvor lokale kræfter bidrager til at sætte fokus på bæredygtighed.

Derfor håber vi, at I har lyst til at bidrage med en eller flere aktiviteter og tiltag i løbet af uge 17. Aktiviteterne kan foregå rundt omkring i hele kommunen og må meget gerne være åbne for alle. Det hele munder i Verdensmålsdagen på Nyborg Bibliotek lørdag 29. april kl. 10-16, hvor I også er velkomne til at bidrage med noget.

Hvad kan I gøre?

Måske gør I allerede noget uden at vide, at det er et verdensmål. Eller måske vil I gerne bidrage, men ved ikke hvordan? Det kan eksempelvis være at samle skrald, få folk til at mødes om sundhed fysisk og mentalt, skabe nyt ud af gamle ting, reparere, gøre haverne vildere etc. Om I vil bidrage selvstændigt eller på tværs af foreninger, er helt op til jer. Ingen kan alt, men alle kan noget.

Du kan se de 17 verdensmål via dette link!

Tilmelding

>>> Tilmeld jer Uge17 via dette link! <<<

Har du sørgsmål, er du velkommen til at skrive til Mathias Lyngs på mail maml@nyborg.dk

Vi håber at du/I vil være med til at sætte fokus på verdensmålene.

- - - - -

Proejtket Uge17 er blevet til på tværs af folkebiblioteker landet rundt, men vi afholder Uge17 lokalt med lokale aktører og borgere.