Dennis Ritter. Nyborg. Joakim Jakobsen.
Baggrund: COPYRIGHT : © A.S.O. / ALEX BROADWAY

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
90 kr.
Lokalitet
Bastionen
Nørrevoldgade 63
5800 Nyborg
Arrangører
Target
For voksne
Foredrag og Debat

Tour de France med Dennis Ritter og Joakim Jakobsen

25.05.22
Kom med bagom Tour de France til en enestående aften i selskab med de to kyndige Tour-eksperter Dennis Ritter og Joakim Jakobsen, der tager os med på en rejse rundt i verdens største cykelløb.

Verdens største cykelløb

Hør den imponerende historie om, hvordan en vild idé udviklede sig til at blive verdens største og mest prestigefyldte cykelløb. Sammen rejser vi med Touren gennem et århundrede, der på den ene side har budt på ekstreme udfordringer som verdenskrige, finanskriser og dopingskandaler, men som samtidig har givet os magiske oplevelser med store sejre, fest, glæde og sammenhold.

Med Dennis Ritters egne anekdoter fra flere år som hele Danmarks cykelkommentator og Joakim Jakobsens store researcharbejde med sin 6 kilo tunge Tour de France-bog, kommer du helt tæt på holdene, rytterne, rivaliseringerne, samarbejderne og jagten efter en sejr i det mytiske cykelløb.

Touren 2022 i Nyborg

Vi kommer selvfølgelig også til at runde årets Tour, hvor Danmark som det 10. land uden for Frankrig har fået æren af at lægge hus til Grand Départ for Tour de France 2022. Bliv klogere på, hvilke ryttere vi har særligt store forventninger til, på hvilke etaper de helt store slag skal slås og hvorfor Storebæltsbroen kan spille en afgørende rolle på 2. etape.

Glæd dig til en aften fuld af drama, kriser, glæde, taktik, gråd, tempo og sjove anekdoter, når Ritter og Jakobsen lægger an til en førsteklasses etape i Tourens tegn.

Efter arrangementet har du mulighed for at købe bøger og få dem signeret.

Dennis Ritter

For mange danskere er Dennis Ritters stemme blevet en fast del af sommeren, hvor han hvert år fører os sikkert igennem Touren fra sin kommentatorboks i Frankrig. Ritter er uddannet journalist og arbejdede tidligere ved DR Sporten inden han i 2004 skiftede over til TV 2, hvor han arbejder som nyhedsvært på TV 2 NEWS og sportsjournalist TV 2 Sporten.

Joakim Jakobsen

Joakim Jakobsen er en dansk journalist og forfatter, der foruden at skrive artikler til Weekendavisen har skrevet verdens måske største, tungeste og mest grundige bog om Tour de France. Så han ved alt, hvad der er værd at vide om verdens største cykelløb. Jakobsen har været nomineret til Årets historiske bog, Læsernes Bogpris og Blixenprisen samt modtaget De Berlingske Journalisters Hæderspris. Til daglig arbejder han ved Weekendavisen.

Billetter

Arrengementet foregår på Bastionen og billetterne koster 90 kr. inkl. billetgebyr.

Ledsagerbillet

Ledsagerbilletter kan bestilles gratis til alle vores arrangementer. Kontakt os på bibliotek@nyborg.dk, når du har købt billet til dig selv, og oplys dit ordrenummer. Så sender vi dig en ledsagerbillet.

Ledsagerbilletten er kun gyldig ved fremvisning af gyldigt ledsagerkort.

Arrangementet vil følge regeringens og sundhedsmyndighedernes til den tid gældende retningslinjer og anbefalinger ift. coronasmitte. Hvis der i den henseende skulle ske ændringer i forbindelse med afholdelsen af arrangementet, vil alle deltagere naturligvis blive kontaktet.