Om dette arrangement

Tid
19:00 - 20:30
Pris
Gratis
Lokalitet
Nyborg Bibliotek
Torvet 11
5800 Nyborg
Arrangører
Target
For voksne
Forfattere og Bøgernes verden

Mød forfatteren Sandra Hedegaard Rasmussen

25.11.21
Mød den lokale forfatter Sandra Hedegaard Rasmussen, når hun fortæller om sin debutroman ”Italienske forbindelser” fra 2019, om hvordan hun blev forfatter og om sin skriveproces.

Romantik og spænding

Bogen er en spændings- og kærlighedsroman, der handler om den fynske betjent Louisa, der har løsrevet sig fra sin velhavende familie. Gennem politiarbejde møder hun Luka, der kommer fra en kriminel baggrund og mod sin vilje er blevet hentet hjem til København for at arbejde i sin fars virksomhed. Da de to mødes, finder de begge modet til at ændre deres liv, men deres kærlighed trues af den italienske mafia, hvilket tvinger de nyforelskede til at stå sammen eller gå til grunde hver for sig.

Fra betjent til forfatter

Sandra Hedegaard Rasmussen (f.1978) er opvokset på Fyn og bosiddende i Nyborg. Hun er uddannet politibetjent, men måtte efter 14 år sige farvel til jobbet grundet stress.

Efter noget tid begyndte hun at skrive på det, der sidenhen blev debutromanen ”Italienske forbindelser”. Historien tager afsæt i den virkelige politiverden, men er tilsat en god portion romantik og ekstra spænding.

Billetter 

Da der er et begrænset antal pladser, skal du bestille billet.

Nyborg Bibliotek er vært ved lidt gløgg og æbleskiber.

Arrangementet følger regeringens og sundhedsmyndighedernes gældende retningslinjer og anbefalinger ift. coronasmitte.