Sommerferie med Nyborg Bibliotek

06.07.21
Er du klar på sommerferie med Nyborg Bibliotek. Se alle vores sommertilbud til børn her!

Tossede Tirsdage 

Hver tirsdag kl. 10.30 i uge 26-30 inviterer Nyborg Bibliotek og Nyborg Kommune til ”Tossede Tirsdage” – sommerunderholdning for børn og deres voksne på ”Den Grønne”.

Glæd dig til sprudlende koncerter, cirkusshow og børneteater.

Læs mere via dette link!

Kom og udsmyk våbenskjolde

Kalder alle børn i Nyborg Kommune. Kongen har brug for din hjælp. For selvom der ikke afholdes Danehofmarked i år, skal byen pyntes op, og her kan du få lov til at designe dit helt eget våbenskjold til at pryde den gamle kongeby.

Våbenskjoldsværkstedet har åbent i teltet foran Nyborg Bibliotek 26., 28., 29. og 30. juni.

Læs mere via dette link!

Mød "beboerne" i bibliotekshaven

Vær med, når vi sætter fokus på det rige dyreliv i Bibliotekshaven gennem fortællinger og en kreative workshop for børn sammen med naturvejleder Tue Skovgård Larsen og bibliotekar Ida Pontoppidan.

Arrangementet finder sted både 2. og 5. august. Da der er et begrænset antal pladser, skal du bestille billet til de børn, der ønsker at deltage. Voksne, der ledsager børnene, skal ikke bestille billet.

Læs mere og bestil via de to links herunder:

SommerTid i Bibliotekshaven

Kom og nyd sommeren og tilværelsen i Nyborg Biblioteks dejlige have, hvor der er plads til store som små.

Her kan du besøge biblioteksteltet med de kendte børnebogsfigurer, høre den gamle historie fra eventyrenes og lejrbålenes tid om Minotaurussen på Kreta og meget mere.

Læs mere via dette link!

Læsekonkurrence for 6-15 år: Sommerbogen

Er du 6-15 år? Så skal du da være med i den store landsdækkende læsekonkurrence Sommerbogen sammen med Nyborg Bibliotek. Konkurrence løber i år fra 11. juni til og med 21. august.

Læs mere via dette link!

Læsekonkurrence for voksne: #barelæse

Del din læsestund via hashtagget #barelæse på Instagram inden 8. august og deltag i konkurrencen om at få lov til at gå amok i en boghandel for 3000 kr.

Læs mere via dette link!

Gratis børnebøger i sommerferien

Syv af landets store børnebogsforfattere har sammen lavet siden "Gratis børnebøger", hvor du kan læse 21 forskellige børnebøger helt frem til 9. august.

Besøgt siden via dette link!

Sommerferien begynder på kulturskyen.dk

Kom med til slaraffenland, leg som i gamle dage, sørøversejltur, filmkursus, børnekoncerter, eventyrlige bøger og meget mere.

På kulturskyen.dk finder du en oversigt med idéer til din sommerferie som barn eller ung i Nyborg Kommune.

Besøg siden via dette link!