Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
90 kr.
Lokalitet
Bastionen
Nørrevoldgade 63
5800 Nyborg
Arrangører
Target
For alle
Foredrag og Debat

Bliv bæredygtig med Signe Wenneberg

26.08.21
Vi møder ofte ordet ”bæredygtighed” i vores hverdag, men hvad vil det egentlig sige, at du gør din hverdag mere bæredygtig, og hvor starter du? Kom og bliv klogere på dette, når Signe Wenneberg deler ud af sine tips og tricks til, hvordan du selv kan lave små grønne forandringer i din hverdag.

Ingen kan gør alt, men alle kan gøre noget

Signe Wenneberg er forfatter, journalist, klimaaktivist, foredragsholder og meget mere. Som hun selv sammenfatter det hele på sin hjemmeside, er hun én der skriver. Bl.a. har hun udgivet en række bøger om haver, naturens terapeutiske egenskaber samt bæredygtig livsstil, og netop bæredygtighed er blevet en så vigtig mærkesag for hende, at den gennemsyrer det meste af hendes daglige virke lige fra hendes øko-familie-hobby-virksomhed til hendes bestyrelsesarbejde.

Wennebergs tilgang til klima- og bæredygtighedsformidling er, at droppe den løftede pegefinger og i stedet oplyse, samt at ingen kan gøre alt, men at alle kan gøre noget. Så kom forbi og hør mere om, hvad du kan gøre.

Billetter

Arrangementet finder sted på Bastionen og billetterne koster 90 kr. stykket.

Nyborg Bibliotek og verdensmålene

På Nyborg Bibliotek har vi fokus på FN’s verdensmål gennem forskellige arrangementer, udstillinger og pilotprojektet om verdensmålscertificerede biblioteker, der løber fra 2021 til 2023. Dette foredrag er en del af temaet om FN’s verdensmål.

Læs mere om Nyborg Bibliotek og verdensmålene via dette link. (her kommer der link).