Ny bruger

Alle kan blive oprettet som bruger af Nyborg bibliotek - og det er gratis.

For at blive bruger af Nyborg Bibliotek - herunder Ullerslev og Ørbæk Bibliotek - kan du enten:

1. Møde op personligt på biblioteket og medbringe dit sundhedskort, så opretter vi dig med det samme.

2. Tilmelde dig med NemID hjemmefra. Se vejledningen herunder.

Sådan opretter du dig som ny låner med NemID

1. Du skal være fyldt 18 år og have dit NemID klar.
  2. Klik på feltet "Log in" i hjemmesidens øverste højre hjørne. Du skal IKKE vælge "log ind med NemId" men vælg "Opret ny bruger".
  3. Følg anvisningerne og på siden med "Accepter betingelserne" vælger du "Ja, jeg accepterer".
  4. Har du gjort det korrekt, så ender du nu på siden "Udfyld formularen". Her vælger du en pinkode på 4 tal, udfylder navn og email m.v.
  5. Klik herefter på "opret mig". Får du beskeden "Gennemført - du er nu oprettet som bruger", så er alt godt, og du er nu klar til at bruge bibliotekets hjemmeside og vores mange digitale tilbud med det samme.
  6. Fremover kan du enten logge dig på med dit cpr-nr. og din pinkode eller med dit NemID.

Har du brug for yderligere hjælp til processen, kan du se den vejledning, som Skive Bibliotek har udarbejdet her