Skolestart guide

Inspiration til en god skolestart for børn og forældre

Kære forældre og børn

Her på siden har vi samlet en masse bøger, der på hver deres måde handler om at starte i skole. Der er faktuelle bøger til far og mor, højtlæsningsbøger, madpakkebøger og bøger, der handler om at starte i skole. 

For let-læsnings bøger henviser vi til  emneliste om den allerførste læsning.

Du kan også gå på opdagelse på disse hjemmesider:

forældrefiduser.dkMasser af råd og gode fiduser til hvordan man som forældre kan hjælpe med at skabe tryghed og sammenhold i sit barns klasse gennem sociale tiltag som fx spis med dine venner og tours de forældre.
En guldgrube af ideer for de forældre, der bliver kontaktforældre i klassen.

foraeldreraadgivningen.dkFå personlig vejledning hvis du har spørgsmål til dit barns skolestart eller dit barn ikke trives i skolen. Du kan kontakte forældrerådgivningen via mail og telefon eller måske finde svar på dit spørgsmål i
brevkassen. 

sikkertrafik.dk - Rådet for sikker trafik har samlet en række gode råd til, hvordan dit barn færdes sikkert i trafikken og på vej til skole. Find fx øvelser til trafiktræning med dit 5-6-årige barn under kampagnen “Pas på de små i trafikken”.

skolemælk.dk -opskrifter - På skolemælks hjemmeside kan du finde gode opskrifter til madpakken. Du kan søge på opskrifter med fisk eller opskrifter på eftermiddagsmad. Hvis du tilmelder dig madpakkemails, får du nye opskrifter
direkte i din mailbox.

Materialer