Læsernes Bogpris 2017

Stem på din favorit

Du kan nu være med til at bestemme, hvem der skal have Berlingskes og Danmarks Biblioteksforenings litteraturpris, Læsernes bogpris, 2017.

Stem og vind
Stem på din favorit og deltag i lodtrækningen om 10 signerede bogpakker med alle de nominerede bøger. Vinderne findes ved lodtrækning og får direkte besked.

Sådan stemmer du
SMS LB17X (X erstattes med bogstavet ud for bogen) til 1929 eller stem via berlingske.dk/bogpris senest den 26. marts 2017.

Prisen og vinderen
Den vindende forfatter offentliggøres i Berlingske, og prisen på 100.000 kr. overrækkes på Danmarks Biblioteksforenings årsmøde den 30. marts 2017.

Følg med
Hvis du vil følge med, men endnu ikke abonnerer på Berlingske, kan du gå ind på berlingske.dk/bestil og bestille et abonnement. Lige nu kan du få fuld digital adgang til Berlingske.dk i en måned for kun 0 kr.

Årets 10 nominerede - i vilkårlig rækkefølge – er:

1. Daniel Dencik: Grand Danois
  2. Thomas Rydahl: De savnede
  3. Søren Ulrik Thomsen: En hårnål klemt inde bag panelet
  4. Dorte Nors: Spejl, skulder, blink
  5. Malene Sølvsten: Ravnenes hvisken
  6. Abdel Aziz Mahmoud: Hvor taler du flot dansk!
  7. Merete Pryds Helle: Folkets skønhed
  8. Jørn Brøndal: Det sorte USA