Bookeaters Magazine

Et magasin af de unge - for de unge

Bookeaters Magazine er til dig, som er ung og har hang til litteratur ad libitum. Bookeaters Magazine er et litteraturmagasin for unge, baseret på inputs fra bogbloggere fra hele Danmark.

Du kan få en gratis trykt udgave på Nyborg, Ullerslev eller Ørbæk Bibliotek. Spørg efter det hos personalet.

Du kan finde bookeater på bookeater.dk - her finder du også links til deres instagram og facebookprofiler og du kan læse magasinet online her

Magasinet er forankret på Odense Bibliotekerne, men for at holde skarp fokus på målgruppen, består redaktionen, ud over redaktør og ophavsmand Finn Wraae, af unge bloggere og litteraturstuderende, flere med gode kontakter til den del af forlagsverdenen, som henvender sig til unge. Derfor har det ikke skortet på den gode samarbejdsvilje - blandt andet med kontakter til både danske og udenlandske forfattere.