Du bestemmer - Hvem skal have Læsernes Bogpris 2018?

Vi nærmer os igen tiden, hvor der skal stemmes om hvem der skal modtage Læsernes bogpris 2018.

Prisen uddeles i et samarbejde mellem Danmarks Biblioteksforening og Berlingske, med Litteratursiden.dk og landets folkebiblioteker som tætte samarbejdspartnere.

Forud for nomineringen vil det på Berlingske hjemmeside være muligt for alle at komme med deres bedste bud på udgivelser, som kunne være en nominering værdig.

Kom med dit bud her.

De 10 nominerede udpeges af en nomineringskomite bestående af medlemmer fra Danmarks Biblioteksforening, Berlingske og Litteratursiden.

12. marts 2018 begynder afstemningen blandt de nominerede på b.dk, db.dk, litteratursiden.dk, bibliotek.dk, via SMS og forhåbentlig på langt de fleste bibliotekers hjemmesider.

Vinderen af bogprisen offentliggøres 12. april 2018.

Men i første omgang: Biddrag med din kandidat til en perfekt nomineret forfatter! på Berlingskes hjemmeside.