Biblo - for tweens

Sådan bruger du Biblo

Biblo er et online-fællesskab for børn. Her kan børn under 14 år dele interesser med hinanden i online åbne grupper. Grupperne kan handle om alt, og de kan oprettes både af børn og bibliotekarer. Hver gruppe handler om noget specielt, som man diskuterer i gruppen. Vil man diskutere noget andet, kan man enten finde en gruppe, der passer bedre, lave sin egen gruppe eller spørge i gruppen "Spørg Biblo".

Alle, der har et Unilogin kan se, skrive, uploade og deltage i konkurrencer på Biblo.

Man kan også låne bøger, film og spil på Biblo - lige som man kan på sit bibliotek.

Biblo er skabt og køres af de danske folkebiblioteker. Biblo overvåges af voksne bibliotekarer.

Biblo kan bruges sikkert - både i skolen og i fritiden
Mange børn vil bruge Biblo både både i og uden for skoletiden. Man kan deltage i konkurrencer, der ofte laves i et samarbejde mellem skoler og det lokale bibliotek. For eksempel er "Sommerbogen" Danmarks største læse-konkurrence med over 4.000 deltagere hver sommer. Biblo bliver overvåget og modereret af bibliotekarer, og børnene vil altid kunne komme i kontakt med en voksen. Desuden kræver Biblo.dk et UNILogin fra alle, der vil oprette sig som bruger.
Se hvordan man kontakter Biblo under "Kontakt til Biblo" herunder.

Log in på biblo.dk

Spørgsmål og svar om Biblo