Bibliotekshaven bag Nyborg Bibliotek
Børn

Skovnissen Posse fortæller om rovfugle

14.12.19
Kig forbi Skovnissen Posses hytte i juleskoven bag Nyborg Bibliotek og hør ham fortælle om udstoppede rovfugle.

Skovnissen Posse

Hvert år op til jul flytter den nu 281 år gamle skovnisse Posse ind i sin hytte i juleskoven bag Nyborg Bibliotek. Her inviterer han alle byens børn og deres voksne forbi til hyggelige julefortællinger om nisser og dyr, for er der én ting Posse holder særligt af, er det naturens mange forunderlige dyr.

Derfor får han hvert år besøg af forskellige levende dyr og i år kan du sammen med Skovnissen Posse møde rensdyr, ugler, kaniner, minigrise og hunde.

I år vil hans også fremvise forskellige udstoppede rovfugle og fortælle om disse imponerende konger af fuglene, og mon ikke, der også bliver plads til et af hans julerim?

Skovnissen Posse håber at se dig, og du kan se her, hvornår du kan møde ham.

Jul på Nyborg Bibliotek

Denne dag har Nyborg Bibliotek åbent 10.00-18.00.

Vi har kaffe, pebernødder og gode læseoplevelser klar til dig.