Tinghuset
Børn

Skriveværksted for dig i 7.-9. klasse

04.09.19 - 09.10.19
Er du vild med at skrive og går du i 7., 8. eller 9. klasse? Så er det nye skriveværksted på Nyborg Bibliotek lige noget for dig.

Her får du konkrete tips og tricks, kreative skriveøvelser, der får dig i gang med at skrive dine egne tekster og en underviser, der forholder sig kvalificeret til dine tekster.

Vi skal arbejde med kreative skriveteknikker, fantasy, fanfiction, lyrik og oplæsningsteknikker, der får teksterne op fra papiret og ud i verden.

Praktisk info:

• Skriveværkstedet er for elever i 7., 8. og 9. klasse.
  • Der er plads til 12 på holdet og pladserne fordeles efter først til mølle.
  • Det er gratis at deltage.
  • Tid og sted: Hver onsdag i uge 36–41 (04.09–09.10) kl. 16.00–18.00 i Tinghuset, Stendamsgade 9, 5800 Nyborg.
  • Tilmelding på nyborgbibliotek.dk
  • Hvis du ønsker at skrive på computer, skal man medbringe sin egen.
  • Ellers står Nyborg Bibliotek klar med pen og papir.

Om underviseren:

Johanne Søndergaard Poulsen er kandidat i litteraturhistorie, er forfatter til børnebogen ”Pigen, der fik ordene galt i halsen” og arbejder som bibliotekar på Nyborg Bibliotek. Hun har tidligere undervist i kreative skriveteknikker, lyrik og performance.

Tilmelding:

Du kan tilmelde dig her.