Den Grønne
5800 Nyborg
For børn
Børn

Tossede Tirsdage: "Beat&BrøL i cirkus"

30.07.19
I år kan du igen se frem til musik, brøl, hoppen og dansen når Morten vender tilbage med dukkerne Beat&BrøL.

”Beat&BrøL i Cirkus” er en musikalsk historie om dukkerne Beat & BrøL, der denne gang sammen med Morten skal i Cirkus for at se nogle af deres bedste venner.

I cirkus møder vi blandt andet søløven Sally, der drømmer om at være cirkusprinsesse, Elefanten Albert, der elsker at trutte med sin snabel og Løven Lars, der er en træt gammel hanløve, men elsker at brøle. Hvis vi er heldige, møder vi også nogle farlige monstre eller måske en dinosaurflok!!

Alle dyr får en sang med på vejen og hele vejen gemmen de 45 minutter, som koncerten tager, er børnene med på scenen, med i forestillingen og med til at optræde, danse, brøle, hoppe og synge.

Tossede Tirsdage:

Hver sommer inviterer Nyborg Bibliotek og Nyborg Kommune til gratis underholdning for børn og deres voksne hver tirsdag i juli. Alle arrangementerne er gratis og finder sted på ”Den Grønne”, Gasværksvej 2 i Nyborg (se kort længere nede)

Det er en god idé at medbringe et tæppe til at sidde på og I er meget velkomne til at møde op noget tid før og medbringe en picnickurv.

I tilfælde af dårligt vejr:

I tilfælde af vedvarende dårligt vejr og kraftig regn kan arrangementet blive flyttet til Bastionen, Nørrevoldgade 63. Er vejret dårligt, kan du ringe til Nyborg Bibliotek på 63 33 70 75 og forhøre dig om, hvor arrangementet bliver afholdt, men vi vil også ændre spillestedet her på siden.