Den Grønne
5800 Nyborg
For børn
Børn

Tossede Tirsdage: "Beat&BrøL i cirkus"

30.07.19
I år kan du igen se frem til musik, brøl, hoppen og dansen når Morten vender tilbage med dukkerne Beat&BrøL.

”Beat&BrøL i Cirkus” er en musikalsk historie om dukkerne Beat & BrøL, der denne gang sammen med Morten skal i Cirkus for at se nogle af deres bedste venner.

I cirkus møder vi blandt andet søløven Sally, der drømmer om at være cirkusprinsesse, Elefanten Albert, der elsker at trutte med sin snabel og Løven Lars, der er en træt gammel hanløve, men elsker at brøle. Hvis vi er heldige, møder vi også nogle farlige monstre eller måske en dinosaurflok!!

Alle dyr får en sang med på vejen og hele vejen gemmen de 45 minutter, som koncerten tager, er børnene med på scenen, med i forestillingen og med til at optræde, danse, brøle, hoppe og synge.

Tossede Tirsdage

Hver sommer inviterer Nyborg Bibliotek og Nyborg Kommune til gratis underholdning for børn og deres voksne hver tirsdag i juli. Alle arrangementerne finder sted på ”Den Grønne”, Gasværksvej 2 i Nyborg.