Den Grønne

Tossede Tirsdage: Phønix spiller folkemusik

25.07.17
Folkemusik for hele familien

Når Phønix går på scenen, er der garanti for en stor oplevelse for både børn og voksne! Phønix oser af energi, timing og et visuelt stærkt nærvær. Gruppen præsenterer dens formidable musik på en forfriskende og meget kommunikativ måde. Gennem koncerten bliver publikum aktiveret med sang, klap og dans og introduceres til de gamle danske kulturelle rødder. Phønix tager lytterne med tilbage gennem århundreder med fødderne solidt placeret i nutiden og med fremtiden i sigte. Efter mere end 1000 koncerter i hele verden, 7 CD’er og livslang intens udforskning af dansk folkemusik, står de fire musikere i Phønix i dag som et af Danmarks mest levende og spændende folk band. Det imponerende line up i det prisvindende band består af den dragende sangerinde Karen Mose i front, den virtuose harmonikaspiller Jesper Vinther, den swingende basklarinetist Anja Præst og endelig den ekvilibristiske percussionist Jesper Falch som gruppens rytmiske base. Med originale arrangementer og overbevisende fortolkninger af gamle danske folkeviser og sange side om side med deres egne kompositioner, skaber Phønix en moderne blanding af fortid og nutid. I hænderne på Phønix fremstår selv en 500 år gammel vise lige så frisk og relevant i det moderne publikums ører som gruppens egne kompositioner.

Praktisk information:
Arrangementet er gratis og kræver ikke tilmelding.  Ret til ændringer eller aflysninger forbeholdes. Det er gratis at deltage. Husk noget at sidde på - et tæppe eller din egen klapstol. I tilfælde af dårligt vejr kan forestillingerne blive flyttet til Nyborghallen, Halvej 1.
Hvis du er i tvivl så spørg på Nyborg Bibliotek tlf. 6333 7075.
Målgruppe: 4 - 10 år

Arrangør:
Nyborg Kommune, Kultur- og Fritidsafdelingen og Nyborg Bibliotek.

Sted:
"Den Grønne" - et stort agrønt udendørs areal, der ligger ved Gasværksvejs 2, 5800 Nyborg. Find vej til Den Grønne her