Bastionen
For børn
Køb billet(ter)
Børn

(UDSOLGT) Børneteater: ”Lille Spektakel – Stort Mirakel”

22.11.19
Skyd julestemningen i gang i selskab med Nyborg Bibliotek til Faster Cools musikalske juleforestilling ”Lille Spektakel – Stort Mirakel” for de 2- til 8-årige og deres voksne.

Udsolgt

Der er desværre ikke flere ledige pladser til forestillingen.

Du er velkommen til at møde op i døren og se, om der er eventuelle ubenyttede billetter, men der er ingen garanti.

Om forestillingen

Gårdnissen Johannes får nye naboer i form af en festlig cirkus-muse-familie. Musemor venter sig og den sky enspænder-nisse bliver sat til at passe ungerne, da miraklet skal ske.

"Lille Spektakel – Stort Mirakel" er en komisk, cirkusboblende, musikalsk og poetisk juleforestilling om at åbne dit hjerte og lukke nogen ind.

Billetter

Forestillingen er gratis, men da der er et begrænset antal pladser, skal du bestille billet.

Billetter kan bestilles her på siden fra fredag 15. november kl. 8.30.

Ledsagerbillet:

Hvis du ledsager en handicappet med billet, er du sikret at komme ind ved forevisning af dit ledsagerkort.