90 kr.
Køb billet(ter)

Mød forfatteren Jesper Wung-Sung

05.11.19
Kom tæt på den prisvindende, humoristiske og yderst produktive forfatter, som i 2017 tog landet med storm med romanen ”En anden gren”.

Jesper Wung-Sung vil give dit et spændende indblik i sit forfatterskab og sit liv som forfatter, og du har mulighed for at stille Jesper Wung-Sung lige de spørgsmål, du brænder inde med.

En alsidig forfatter

Jesper Wung-Sung har siden sin debut med novellesamlingen "To ryk og en aflevering" i 1998 skrevet tre andre novellesamlinger, fem romaner, omkring tyve bøger til børn og unge samt en masse andre tekster til bl.a. aviser som Politiken.

Han har for sit forfatterskab modtaget Bogforums Debutantpris 1998, Kulturministeriets børnebogspris 2010, De Gyldne Laurbær 2017 og senest Kulturministeriets Forfatterpris for børne- og ungdomsbøger 2019.

"En anden gren"

I 2017 udkom Jesper Wung-Sungs roman "En anden gren", med hvilken han fortalte den sandfærdige og dramatiske kærlighedshistorie om hans kinesiske oldefar San Wung Sungs og danske oldemor Ingeborg Danielsens møde og forelskelse i start 1900-tallet og om deres efterfølgende liv sammen. Et liv fuld af svære og turbulente tider.

Du kan læse mere om Jesper Wung-Sung og hans forfatterskab her.

Billetpris:

Billetterne koster i alt 90 kr. pr stk. plus et samlet gebyr på 5 kr. pr. ordre.