Pressebillede af Merete Pryds Helle

5800 Nyborg

Mød forfatteren Merete Pryds Helle

02.05.19
Kom tæt på en forfatter med sproglige eksperimenter og stor stilsikkerhed når Nyborg Bibliotek inviterer til en aften i selskab med den anmelderroste bestseller Merete Pryds Helle.

Du kan se frem til to spændende timer, hvor Merete Pryds Helle vil fortælle om sit forfatterskab og hvor du har mulighed for at stille hende spørgsmål.

Om forfatteren:

Merete Pryds Helles forfatterskab er vidt forgrenet. Som en sproglig arkæolog krydser hun frem og tilbage mellem kulturens grænser til naturen, undersøger menneskers grænser til hinanden og nedbryder grænserne mellem medier og litteratur.

Hun fik sit gennembrud med romanen ”Fiske i livets flod” (2000) og har sidenhen skrevet både børnebøger, essays, romaner, radiospil og er en pioner inden for digital litteratur. Pryds Helle er kvinden bag Danmarks første sms- og iPad-roman og har udgivet apps for både børn og voksne med interaktive fortællinger, der integrerer en traditionel fortælling med nyskabende teknologi.

"Folkets skønhed"

I ”Folkets skønhed” fortæller Pryds Helle sin slægts historie og tegner et overbevisende portræt af Danmarks historie gennem det 20. århundrede, fra fattigdommen i 30’erne til de mange kvinder, som ikke blev en del af frigørelsen i 70’erne. Et livsværk fra en forfatter, som mestrer en bred vifte af forskellige genrer.

I 2017 vandt Merete Pryds Helle De gyldne laurbær for ”Folkets Skønhed”, og har været nomineret til DR Romanprisen, Politikens Litteraturpris og Læsernes Bogpris.

Merete Pryds Helle er aktuel med ”Vi kunne alt”.

Billetter:

Billetter til arrangementet vil blive sat i salg her på siden i den nærmeste fremtid, så hold dig opdateret her og på Nyborg Biblioteks sociale medier.

Billetterne kommer til at koste 90 kr. inkl. billetgebyr.