Se programmet for Tossede Tirsdage 2019

07.07.19
Igen i år inviterer Nyborg Bibliotek til Tossede Tirsdag - gratis underholdning for børn og deres voksne hver tirsdag i juli. Her kan du se programmet for de 5 Tossede Tirsdage 2019.

Klik på titlerne, for at læse mere om det enkelte arrangement.

Koncert: "Min mormors gebis"

Tirsdag 2. juli kl. 10.30-11.15 bliver Tossede Tirsdage 2019 skudt  af med et brag af en koncert for børn og deres voksne, når Trioen Dissing og Las sætter en fest i gang med deres musikalske fortolkninger af Jakob Martin Strids populære børnebog ”Min mormors gebis”.

Klovneshow med Charlie og Binalto

Tirsdag 9. juli kl. 10.30-11.15 bliver det skørt og skægt, når de to naive spasmagere Charlie og Binalto fra klovnetrioen Cirkus 3 gæster Nyborg med deres klovneshow. De byder på klovnerier med pistoler, balloner, saxofon, klaver, vand, sang, rockguitar, stiger, balancer og meget andet.

Børneteater: "Hånden"

Tirsdag 16. juli kl. 10.30-11.00 kan du grine af Teatret Brændende Kærligheds komiske detektivhistorie "Hånden" om Privatdetektiv Dick van Dutch, der er leder af Bureauet for Intuitiv Investigation. Noget eller nogen modarbejder hans opklaringsarbejde - mystikken breder sig!

Palle Pirat: "Skæg og skumsprøjt"

Tirsdag 23. juli kl. 10.30-11.15 er Palle Pirat tilbage med det nye show ”Skæg og skumsprøjt”. Tag med piraten Benni Rabalder og piratpige Lisbeth Syngesild ud på en musikalsk rejse på de syv have. I det nye show ”Skæg og skumsprøjt” har Benni Rabalder fået piratstress. Benni grubler, lader skægget gro og må på Mindfullnesskursus for pirater. Men heldigvis virker sang og musik beroligende.

"Beat/BrøL i Cirkus"

Tirsdag 30. juli kl. 10.30-11.15 kan du se frem til musik, brøl, hoppen og dansen når Morten kigger forbi med dukkerne Beat&BrøL. ”Beat&BrøL i Cirkus” er en musikalsk historie om dukkerne Beat & BrøL, der denne gang sammen med Morten skal i Cirkus for at se nogle af deres bedste venner.

Sted:

Alle arrangementerne er gratis og finder sted på ”Den Grønne”, Gasværksvej 2 i Nyborg (se kort længere nede)

Det er en god idé at medbringe et tæppe til at sidde på og I er meget velkomne til at møde op noget tid før og medbringe en picnickurv.

I tilfælde af vedvarende dårligt vejr og kraftig regn kan arrangementet blive flyttet til Bastionen, Nørrevoldgade 63. Er vejret dårligt, kan du ringe til Nyborg Bibliotek på 63 33 70 75 og forhøre dig om, hvor arrangementet bliver afholdt, men vi vil også ændre spillestedet her på siden.