Snup en tænkepause om "Vores Natur"

18.04.20
Trænger du til en lille tænkepause om noget andet end din hverdag? Så snup en tænkepause om naturen på eReolen.

Tænkepause på e-bog og podcast

"Tænkepauser" er en bogserie fra Aarhus Universitetsforlag, hvor forskere skal forklare et emne på kun 60 sider. På den måde giver bøgerne et hurtigt og let overskueligt indblik i emnet, mens de som en smagsprøve måske kan inspirere dig til at læse videre.

I tænkepausen "Natur" giver biolog og seniorforsker Rasmus Ejrnæs sit bud på, hvordan vi kan leve i fredelig sameksistens med naturen så vi undgår tab af biologisk mangfoldighed.
Læs den som e-bog her!

"Tænkepauser" er sidenhen også blevet til en podcastserie, hvor forfatterne kan uddybe detaljer fra bogen gennem en interview.
Hør podcasten om "Natur" her!

Temasamarbejdet "Vores Natur"

I uge 16-20 sætter Nyborg Bibliotek sammen med Danmarks Biblioteker, Danmarks natur- og friluftsorganisationer og DR fokus på "Vores Natur" i et storstilet temasamarbejde.

Læs mere her!