Brugerundersøgelse på Nyborg Bibliotekerne

11.05.18
Den 16. maj sætter Nyborg Bibliotek gang i en brugerundersøgelse, og du vil derfor modtage en mail med link til et spørgeskema, som vi håber, du vil besvare for os. DU kan gøre os klogere og bedre, og DU kan sætte dit aftryk på DIT bibliotek

På Nyborg Bibliotek er brugerne i centrum for alt hvad vi foretager os. Derfor er vi interesserede i konstant at udvikle os, så vi kan efterkomme jeres ønsker og behov, og her kan du være os til stor hjælp.

Formålet med brugerundersøgelsen er derfor, at tage temperaturen på, hvordan I oplever biblioteket, så vi kan skabe en endnu bedre oplevelse for lånere og besøgende fremadrettet.

Vi inviterer så mange som muligt til at besvare spørgeskemaet, som også gælder for bibliotekerne i Ullerslev og Ørbæk.

Besvarelsen er anonym.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte biblioteket på
63 33 70 75 eller på bibliotek@nyborg.dk
Du er selvfølgelig også velkommen til at henvende dig direkte i ekspeditionen på dit lokale bibliotek.

På forhånd tak for hjælpen.