Du kan nu tilmelde dig til Nyborg Kulturnat 2019

07.02.19
Vi inviterer hermed Nyborg Kommunes foreninger, aftenskoler, organisationer m.fl. til at deltage i den årlige Nyborg Kulturnat og Kulturnatsparade fredag 24. maj fra kl. 16.

Tilmelding af aktiviteter

Har I lyst til at bidrage med en koncert, udstilling, forestilling eller måske noget helt andet? Kulturnatten er for alle. Jo flere der deltager, jo større en fest får vi.

Tilmeld jer Nyborg Kulturnat 2019 via dette link.

Tilmeldingsfrist: 4. april 2019

arrangementer her: nyborgkulturnat.dk - senest 4. april.

Tilmelding til kulturnatsparaden

Nyborg Kulturnat indledes hvert år af en stor Parade gennem byen. Deltagelse i paraden er en god mulighed for at skabe opmærksomhed om sin forening. Alle paradedeltagerne bærer et skilt med foreningens navn, og evt. en fane. De foreninger, som ikke tidligere har deltaget i paraden, kan få udleveret et skilt på Nyborg Bibliotek. Sjov/fælles påklædning vil være et festligt indspark. Vi håber, at mange har lyst til at deltage.

Tilmeld jer kulturnatsparaden via dette link.

Tilmeldingsfrist: 9. maj 2019