EDIT24

07.03.17
Elever fra Birkhovedskolen vinder den lokale EDIT24 konkurrence

Den årlige mobilfilm konurrence EDIT24 blev den 6. marts afgjort i KinoVino i Nyborg med deltagelse af selveste Arne Lundemann.
Det blev elever fra Birkshovedskolen, der vandt begge kategorier, en tur i biografen for hele klassen, og som går videre til den store fynske gallakonkurrence. 

Vinder af EDIT24 lokalkonkurrencen i Nyborg i kategorien 4.-5. klasse blev animationsfilmen: ”Forsvindingen”, produceret af Emma, Anton, Lærke H. og Rasmus fra 5B på Birkhovedskolen. 
Jury begrundelse: Filmen er magisk i sig selv ligesom temaet. Det er en helstøbt og smuk historie om venskab fortalt i en naiv animation med en original og hjemmelavet lydside. Forteksterne er nærmest geniale, idet de forholder sig til historien, der kommer og de mange rumklicheer, der på original vis luftes i filmen. Der er overraskende nærbilleder, som er med til at skabe humor og det lange skønne smil, som filmen afføder.

Vinder af EDIT24 lokalkonkurrencen i Nyborg i kategorien 6.-7. klasse blev realfilem ”Min kære søster”, mesterligt produceret af Solvej, Ida, Clara og Lærke (billedet herover) fra 6A på Birkhovedskolen. 
Jury begrundelse: ”Jurymedlemmerne blev rørte, bevægede og imponerede af denne film. Det er en væsentlig og flot følelsesmæssig rutsjebane tur via benspænd og temaer og brug af to ens genstande; halskæder. En fremragende og smukt produceret film med mange lækre detaljer som point of view og close-ups samt stop-motion gentagelser. Der er desuden en meget imponerende hverdagsrealisme i skuespillet.” 

Disse to film går nu videre til den fynske EDIT24 konkurrence med filmgalla den 31. marts 2017 i Odense.

Se alle billederne på bibliotekets facebook 

Se alle filmene fra EDIT24 her

 

Tags