Er du vores nye IT-koordinator?

07.02.20
Er du en begejstret og effektiv IT-ninja, der har stor IT-faglig erfaring og også brænder for at arbejde med kultur og sikre det gode værtskab for brugerne af Nyborg Bibliotek? Så har vi en spændende stilling til dig!

Vi har brug for en IT-koordinator, der kan bidrage til at udvikle og modne procedurer og arbejdsgange i forhold til anskaffelse, implementering og vedligeholdelse af digitale løsninger. Det er vigtigt, at du kan bygge bro mellem faglige behov og IT-tekniske krav og muligheder, ligesom du har lyst til udvikling og går opsøgende til området.

I et tæt samarbejde med øvrige medarbejdere, kan du få opgaver og projekter sikkert i mål. Vi har fokus på hele digitaliseringsområdet, som vi forventer, du bidrager proaktivt til, så Nyborg Bibliotek er tilgængeligt og på forkant på alle platforme for borgerne i Nyborg Kommune.

Nyborg Biblioteks mission er at fremme oplysning, uddannelse og kulturel aktivitet, og skabe mulighed for at alle borgere i Nyborg Kommune kan tage del i kulturelle fællesskaber. Alle medarbejdere på Nyborg Bibliotek bidrager til et spændende og inspirerende udlån, ligesom du også tager del i vejledning og betjening af vores brugere. Vi glæder os til at se, hvordan du på nye måder kan bringe dine IT-kompetencer i spil for vores brugere.

Dine primære ansvarsområder og arbejdsopgaver

IT, systemadministration og koordinering:

• Ansvarlig for udvikling og implementering af IT.
  • Udvikling og optimering af Cicero, det nationale fagsystem i folkebibliotekerne.
  • Løbende oplæring og vejledning af kollegaer.
  • Proaktiv udvikling af hele digitaliseringsområdet.

Udlånsarbejde og formidling:

• Betjening og vejledning af vores brugere i udlånet.

Statistik:

• Indhentning, systematisering og rapportering af data.

Ligeledes vægter vi at du har erfaring med projektledelse og vil arbejde efter vores projektmodel.

Forventninger til dig

• Vi forventer, at du er Cand.scient.bibl. eller har en IT-relateret uddannelse og dokumenteret IT-erfaring.
  • Har du erfaring med det nationale bibliotekssystem Cicero, er det en fordel men ikke et krav.
  • Som person er du samarbejdsorienteret, begejstret og fleksibel. Du er opsøgende på opgaven og god til at finde løsninger på udfordringer.
  • Du arbejder struktureret og er kvalitetsbevidst i dit arbejde.
  • Du kan lide at arbejde med mennesker og har lyst til at arbejde i et folkebibliotek, at servicere den brede brugerflade og tage del i bl.a. de opgaver der relaterer sig til vejledningen og formidlingen af det digitale samfund, medier og digital dannelse.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads, der altid er i bevægelse. Nyborg Bibliotek er kommunens største kulturinstitution og består af hovedbiblioteket i Nyborg og lokalbibliotekerne i Ullerslev og Ørbæk, samt balletskolen Village Ballet Nyborg og Nyborg Lokalhistorisk Arkiv.

Det er vigtigt for os at være professionelle, nærværende, i bevægelse og inspirerende både overfor vores brugere, i vores opgaveløsning og overfor hinanden internt. Du vil blive en del af et uhøjtideligt og godt arbejdsmiljø.

Vilkår

Stillingen er på fuld tid og forventes besat 1. maj 2020.

Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst mellem relevant faglig organisation og Kommunernes Landsforening. Der vil være vagt om lørdagen og søndagen efter aftale.

Vi gør opmærksom på, at der indhentes børneattest og skal forevises straffeattest inden ansættelsen.

Relevante bilag skal vedhæftes som word-dokument eller PDF-fil til ansøgningen.

Ansøgningsfristen er fredag 6. marts 2020.
Ansættelsessamtaler finder sted 12. marts.

Du er velkommen til at høre mere om stillingen ved at kontakte biblioteksleder Birgitte Haugbøl på tlf. 21 64 46 22, eller ved at læse stillingsbeskrivelsen her.

Du kan søge stillingen her.