Ny eReolen app til iOS - iPad og iPhone

08.01.19
Vigtigt nyt om eReolens app: eReolen har lanceret en ny app til iOS og lukket den gamle, så har du iPhone eller iPad, skal du slette den gamle eReolen app og downloade den nye i App Store.

For dig med iPhone eller iPad:

eReolen har udviklet en ny og forbedret app, som på nuværende tidspunkt er udgivet til iOS-brugere (dig med Apple produkter som iPhone og iPad). Den gamle app lukkede mandag 7. januar, så har du stadig den gamle app, skal du downloade den nye app i App Store, for at kunne bruge eReolen. Den nye app er selvfølgelig gratis ligesom den gamle.

Bemærk at brugere, der benytter iOS med version 7 af styresystemet desværre ikke kan benytte den nye app. Minimumskravet for den nye eReolen app er version 9.3.5 af iOS.

For brugere, der oplever, at de ikke længere kan benytte eReolens iOS app, er det stadigvæk muligt at anvende eReolens hjemmeside, der automatisk tilpasser sig mobile enheder.

For dig med Android-produkter:

Hvis du benytter et smartphone eller tablet, der ikke er designet af apple, kan du stadig benytte den gamle app indtil den nye app også bliver tilgængelig for Android-brugere, hvilket efter planen vil ske i starten af 2019. Vi melder ud, når det også er tid til at skifte app for jer med Android-produkter.

Nye funktioner:

eReolen er i fuld gang med at forbedre den lydbogsafspiller og ebogslæser, der ligger indbygget i app'en (den du bruger, når du læser eller lytter). De nye funktioner vil være klar i starten af 2019 og dukker automatisk op i begge app's via en opdatering.

Har du spørgsmål:

Du er velkommen til at henvende dig til personalet på Nyborg, Ullerslev og Ørbæk bibliotek, hvis du har spørgsmål.

Du kan også finde svar på de mest almindelige spørgsmål om eReolen via dette link.