Kulturskyen: Find din nye kreative fritidsinteresse

21.01.20
Drømmer du om at danse på tåspids, performe i en musical, gå i lære som ridder, mestre et instrument eller male som Picasso? Alt dette og meget mere kan du komme til med Nyborgs kulturskole - kulturskyen.dk

Kulturskyen er skabt til alle jer børn og unge i Nyborg Kommune, der brænder for at lave noget kreativt i jeres fritid, og som derfor gerne vil vide mere om, hvilke muligheder der er.

For at gøre det enkelt for dig, er fem af byens største kulturinstitutioner gået sammen, og vi har samlet alle vores kreative fritidsaktiviteter på én side, så det er lettere for dig at navigere i de mange spændende tilbud og finde lige netop den aktivitet, der passer til dig.

Siden er inddelt i fem kategorier ”dans og drama”, ”sang og musik”, ”skriv og læs”, ”tegn og mal” og ”historie og arkæologi”, så der er noget for enhver smag.

Besøg kulturskyen.dk her.

Kulturskyen er skabt af: Nyborg Ungdomsskole, Nyborg Musikskole, Nyborg Slot, Bastionen og Nyborg Bibliotek.