Om dette arrangement

Tid
10:30 - 11:15
Pris
Gratis
Lokalitet
"Den Grønne"
Glacisstien
5800 Nyborg
Arrangører
Nyborg Bibliotek, Nyborg Kommune
Target
For børn
Ferieaktiviteter

Tossede Tirsdage: Cirkusshow med Benny Schumann og Lars Lottrup

13.07.21
Der er lagt op til en morsom og fantastisk tosset tirsdag med klovnerier, bugtale, ballonkunster, jonglering og meget mere, når cirkusartisten og klovnen Benny Schumann sammen med ballonartisten Lars Lottrup bringer cirkus til byen.

Benny Schumann

Benny Schumann ånder og lever for cirkus, som har været hans liv og levevej lige siden debuten som 5-årig i Cirkus Schumann tilbage i 1950. Som 9-årig red han rundt som cowboy på to ponyer i fuld gallop, og i 1959 blev han en del af Cirkus Schumanns verdensberømte hestenumre. Schumann har et imponerende CV med cirkusturnéer talrige steder lige fra Danmark, Sverige og andre europæiske lande til USA, Canada og Afrika, og han er stadig en af de mest efterspurgte cirkus- og klovneartister i Danmark.

Lars Lottrup

Ballonartisten Lars Lottrup har nu i flere år rejst rundt i hele verden og optrådt med en blanding af klovneri, komik og artisteri for børn og barnlige sjæle i alle aldre. Publikum gribes og henrykkes når han udfører sine kunstner og tilmed kravler ind i og blivet ét med en stor ballon.

Praktisk info

  • Arrangementet foregår udendørs, så husk at klæde jer på efter vejret.
  • Publikum sidder på græsset foran scenen, så I er velkomne til at medbringe klapstole eller tæppper.
  • Mad, drikke og snacks må meget gerne medbringes og nydes før, under og efter arrangementet. 
  • Tossede Tirsdage følger naturligvis regeringens og sundhedsmyndighedernes gældende retningslinjer og anbefalinger ift. coronasmitte.

Tossede Tirsdage

Efter en pause i 2020 har vi glædet os meget til igen at kunne invitere alle kommunens børn og deres voksne til Tossede Tirsdage i sommerferien. Hen over 5 tirsdage fra 29. juni til 27. juli sætter vi gang i Nyborg med musik, klovnerier og teater.

Arrangementerne foregår udendøres i skønne omgivelser på "Den Grønne", Gasværksvej 2, 5800 Nyborg.

Se alle de Tossede Tirsdage i 2021 via dette link!