Nyborg Bibliotek

Lige midt i hjertet af Nyborg med en smuk beliggenhed på halvøen mellem Torvet og Nyborg Slot finder du Nyborg Biblioteks hovedbibliotek i en prisvindende og fredet biblioteksbygning fra 1939.

Åbningstider

Se åbningstiderne i bunden af siden.

Vi står klar til at rådgive og vejlede

Bibliotekets personale står klar til at hjælpe dig med inspiration til nye læseoplevelser, informationssøgning, oprettelse af lånerkort, oplysning om bibliotekets mange services samt hjælp til at bruge biblioteket.

Spørg endelig! Vi er her for din skyld og vi elsker at hjælpe. 

Masser af litteratur, friske aviser og de nyeste tidsskrifter

På Nyborg Bibliotek modtager vi hver dag de aktuelle aviser, og derudover holder vi en lang række tidsskrifter, hvoraf de nyeste kan læses på biblioteket og de gamle kan lånes med hjem.

Du er altid velkommen til at sætte dig godt til rette med en god bog, dagens avis eller de nyeste tidsskrifter. Du må også meget gerne sætte dig til at arbejde eller studere.

Gode muligheder for at mødes i grupper

I er altid velkomne til at mødes i sociale sammenhænge på jeres bibliotek i Nyborg. Vi danner gerne ramme for jeres grupper og sociale aktiviteter som:

  • Læsekredse
  • Strikkeklubber eller andet håndarbejde
  • Brætspil eller lignende

Hvis I ønsker at mødes i et nogenlunde fast interval, så tag en snak med bibliotekaren. Vi sørger gerne for at reservere plads til jer.

Vigtig info

Hold dig opdateret om vores låneregler og andre praktiske informationer via dette link!

Parkering

De nærmeste parkeringsmuligheder for Nyborg Bibliotek er parkeringspladserne langs Stendamasgade, den store 3-timers parkeringsplads på Nørrevoldgade og den store parkeringsplads på Dronningensvej.

På kortet herunder er alle gratis parkeringsområder i nærheden markeret med grønt. Nyborg Bibliotek ligger midt på kortet.

 

Handicap

Hele Nyborg Bibliotek er i stueplan, så der er adgang til hele biblioteket for kørestole. 

Det er muligt at køre helt op til bibliotekets hovedindgang i bil for af- og pålæsning. Du kan dog ikke parkere her, da der skal være plads til andre med samme behov.

Vores hoveddør åbner ikke automatisk, så du er velkommen til at ringe på dørklokken til venstre for døren eller at ringe til os på tlf. 63 33 70 75. Så kommer vi og åbner for dig.

_______

Vi glæder os til at invitere dig indenfor på Nyborg Bibliotek.

Adresse

Torvet 11
5800Nyborg

Kontakt

Telefon: 6333 7075

Åbningstider

Uge: 17, 22.04 - 28.04Åbningstider
Mandag
08:30 - 18:00
Tirsdag
08:30 - 18:00
Onsdag
08:30 - 18:00
Torsdag
08:30 - 18:00
Fredag
08:30 - 18:00
Lørdag
10:00 - 14:00
SøndagLukket
Uge: 17, 22.04 - 28.04
næste ›‹ forrige

Nyt fra biblioteket