Digital artikelservice

Få dine artikler hurtigt og nemt

Digital Artikelservice er en nem vej til artikler fra danske tidsskrifter. Servicen er en del af bibliotek.dk, så du skal bare logge ind på bibliotek.dk. Herefter kan du søge på emner og få artiklerne direkte i din indbakke. Nemt ikke? På Bibliotek.dk kan du bestille digitaliserede udgaver af artikler fra Statsbibliotekets trykte danske tidsskrifter. Dine bestillinger digitaliseres ”on demand” og sendes til dig som et download-link i en e-mail. Ofte i løbet af ganske få minutter.

Sådan gør du
På Bibliotek.dk kan du søge og bestille artikler. Når du har fundet en artikel, som du ønsker at bestille, benytter du linket "Bestil". Når du bestiller artikler skal du være logget ind på bibliotek.dk.

På Bibliotek.dk skal du, hvis du ikke har et login i forvejen, oprette et og vælge dit folkebibliotek som favoritbibliotek og afhentningsbibliotek.

Leveringstider

• Via e-mail: Inden for få minutter hvis artiklen allerede er tilgængelig i en skannet version. Inden for ½-2 dage hvis artiklen ikke er skannet i forvejen. Evt. længere hvis tidsskriftet er udlånt. Undtagelsesvist kan en artikel (af licensmæssige årsager) ikke leveres via e-mail. Her vil artiklen blive leveret til afhentning på dit valgte afhentningsbibliotek.
  • Via lokalt bibliotek: Hvis du foretrækker dit biblioteks hjælp til levering af digitaliserede artikler fra Statsbiblioteket. Kan du få artiklerne leveret med brevpost fra dit bibliotek. 2-4 dage.