Selvbetjening via hjemmesiden

Hvad du selv kan gøre på hjemmesiden

Når du logger ind på hjemmesiden med dit cpr-nr. og din pinkode, får du en række muligheder for selvbetjening.

Tilmeld dig e-mail og sms service

Det er gratis at få e-mail eller sms fra biblioteket, når der er kommet en bog, en cd eller en dvd hjem til dig. Mange er også glade for på samme måde at få besked om aflevering 3 dage før lånetiden udløber. Det kræver blot, at du er registreret som bruger og har en pinkode. Bibliotekets e-mail- og sms-service omfatter:

  • Reserveringer, der kan hentes
  • Påmindelse 3 dage før en titel skal afleveres
  • Besked om lån der er skaffet hjem fra andre biblioteker
  • Hjemkaldelse

Sådan tilmelder du dig SMS og mail service
Log ind med cpr-nr. og pinkode på nyborgbibliotek.dk. Gå ind på "min konto", som du finder øverst i højre hjørne. Udfyld din "brugerprofil" korrekt med mobil nr og e-mail. Herefter skulle det køre automatisk. Hvis du er tilmeldt både med e-mailadresse og mobilnummer, får du besked på begge måder. Sms-beskederne er ret kortfattede, så det kan være en fordel også at bruge e-mailadressen, da samtlige informationer er med i mailen. Husk at rette dit mobilnummer, hvis du ændrer det. Sms-beskederne er gratis for dig indenfor Danmarks grænser.

Hvis du holder ferie og stadig vil beholde din plads i en evt. reservationskø
Hvis du holder ferie i udlandet eller af anden årsag er forhindret i at hente reserverede materialer, så er det en god idé at indtaste din ferieperiode. Det kan være dyrt at modtage sms'er i udlandet.  Log in på nyborgbibliotek.dk og gå til "Min konto". i menupunktet "Rediger brugerprofil" kan du indtaste fraværsperioder.

Forny materialer, se hvad du har reserveringer på og betal regninger
Log in på nyborgbibliotek.dk og gå til "Min konto" i øverste højre hjørne. Herefter vælger du "Lån, reserveringer og mellemværender".

Søgning på hjemmesiden
Placer musen i det lange hvide felt med luppen. Tast det ord eller emne, du søger noget om.