Få materialeforslag der passer til dig

Med de nye funktioner på hjemmesiden, kan du få inspiration til nye lån, der passer lige til dig

Du vil få bedre og mere kvalificerede anbefalinger efterhånden som du får taget de nye muligheder i brug. Systemet gemmer ikke automatisk din adfærd på hjemmesiden. Det er de funktioner, du selv vælger til, der danner basis for systemets anbefalinger til dig.

Giv stjerner
Du kan bedømme bibliotekets bøger, film, spil og musik. For at give din bedømmelse skal du være logget ind som låner, hvorefter du kan markere, hvor mange stjerner (1 til 5) du vil give. Når du giver dine favoritter mange stjerner, få du anbefalinger der ligner dine favoritter. Jo flere anmeldelser du giver, jo bedre bliver anbefalingerne til dig. Dine anmeldelser er også med til at inspirere andre brugere.  På forsiden vil vi (med tiden) vise et udsnit af de bedst bedømte titler. Bedømmelserne bliver delt af alle landets folkebiblioteker, så vurderingerne du ser, er et gennemsnit fra hele landets biblioteksbrugere. Følg emner
Få besked, når der er nyt indenfor et emne, du er særligt interesseret i. Du kan gemme dine søgninger og få besked, når der kommer nye titler som matcher din søgning. Dette kunne f.eks. være en passion indenfor bøger om kager eller en interesse for fotografering eller havearkitektur.

Følg søgninger
Du kan gemme dine søgninger, når du er logget ind som låner, ved at klikke på ”Mere”-knappen under søgefeltet og herefter vælge ”Tilføj til søgninger jeg følger”. Du vil herefter få en besked på din konto.

Følg forfattere og kunstnere
Du kan på samme måde følge din favoritforfatter og  få direkte besked under ”Min Konto”, når der er indkøbt nye titler.

Husk og del og se de andres lister!
Lav dine egne huskelister over bøger, film, artikler, musik og meget mere. Du kan nu lave lige så mange lister, du har lyst til. Du kan f.eks. holde styr på de bøger, du vil læse i sommerferien, bøger du har læst eller lånt. Opret en liste over tegnefilm og højtlæsning til dine børn og en liste over artikler til din skoleopgave. En anden ny funktion ved listerne er, at du kan dele dem via e-mail eller Facebook til nogen, du kender. Du kan også dele lister på hjemmesiden, så andre brugere kan få glæde af dine lister. På samme måde kan du selv blive inspireret af hvad andre læser, ser af film m.m. ved at følge deres lister. For at oprette og tilføje materialer til en liste, skal du være logget ind som låner. Når du har fundet et materiale, du gerne vil have på en liste, trykker du på knappen ”Mere” og vælger herefter ”Opret liste” eller ”Tilføj til liste”.

Vælger du at dele din liste offentligt, vil du kunne se den her sammen med andre lånere eller bibliotekarernes egne lister.

Notifikationer
Som noget nyt er der i toppen på din konto tre ikoner.

1. Klokken viser de notifikationer, du har fået siden, du sidst loggede dig på. Det gælder både søgninger, forfattere og lister du følger. Nye titler er markeret med en stjerne, så du ikke er tvivl om hvilke titler, det drejer sig om.
  2. Bogen viser det antal reserverede materialer, du har klar til afhentning.
  3. Udråbstegnet viser, hvis du har et ubetalt gebyr.

Oversigten over alle de lister, du har oprettet, forfattere og søgninger du følger, finder du nederst på ”Min konto” under ”Mit bibliotek”.

God fornøjelse med alle de nye muligheder. Vi håber du vil få stor glæde af de nye muligheder. Husk at jo mere du anmelder, opretter og følger lister, jo bedre vil de personlige anbefalinger til dig blive.

Har du spørgsmål til ovenstående, så send en besked til : Pernille Poulsen: app@nyborg.dk eller Andreas Havelund atbh@nyborg.dk