Til venstre: Vinderen Karen-Sofie Hansen. Til højre: Rawan Ismaeil, der kom på 2. pladsen

Her er vinderen af skrivekonkurrencen "Ordet er dit" 2020

09.11.20
Karen-Sofie Hansen blev lørdag 7. november kåret som vinderen af novellekonkurrencen "Ordet er dit" 2020 med novellen "Hemmeligheden", mens 2. pladsen gik til Rawan Ismaeil og 3. pladsen til Silas Both.

"Ordet er dit" er en novellekonkurrence arrangeret af Nyborg Ungdomsskole, Nyborg Gymnasium og Nyborg Bibliotek for aldersgruppen 7. klasse til 18 år. Vi har modtaget ekstra mange noveller i år, og juryen har derfor valgt både at udnævne en 1., 2. og 3. plads.

Vinderne blev kåret på Nyborg Bibliotek lørdag 7. november, hvor skuespiller Christian Collenburg læste vindernovellerne højt. Herunder kan du selv læse de tre noveller.

Vindernovellen

Vinderen af "Ordet er dit" 2020 er Karen-Sofie Hansen med novellen "Hemmeligheden".

Juryens begrundelse lød:
”Novellen’ Hemmeligheden’ af Karen-Sofie Hansen indeholder nogle vedkommende og relevante temaer: pigers venskaber, usikkerhed, jalousi - og at alting ikke altid er som det ser ud på overfladen. Novellen har nogle fine beskrivelser og har et nuanceret sprog. Der bliver arbejdet fint med at bygge spænding op. Titlen peger mod nogle dybere fortolkningslag. Novellen vidner endvidere om en fin indlevelse. Undervejs i historien ændrer tingene sig og det er et spændende plot-greb. Der er nogle fine lag i historien - hvad er det som ikke bliver sagt højt? En rigtig god novelle som griber læseren.”

Læs vindernovellen via dette link (åbner internt indhold)

2. pladsen

2. pladsen gik til Rawan Ismaeil for "Dette er stilheden".

Læs novellen via dette link (åbner internt indhold)

3. pladsen

3. pladsen gik til Silas Both fra 7. klasse med novellen "Uden titel"

Læs novellen via dette link (åbner internt indhold)

Tidligere vindere

Læs mere om "Ordet er dit" og de tidligere vindere via dette link (åbner internt indhold)