Ordet er dit 2020 - skrivekonkurrence for unge

01.07.20
Elsker du at skrive? Er du i aldersgruppen 7. klasse til 18 år? Så sæt ord på dine oplevelser, følelser og tanker omkring fællesskaber og vær med i den årlige skrivekonkurrence ”Ordet er dit”.

Hvad tænker du om fællesskab?

Corona-krisen har fået os alle til at tænke over, hvad fællesskaber er, og hvor vigtige de er for os. Måske er det i dine fritidsinteresser, du har dit vigtigste fællesskab, eller måske er det dine online fællesskaber, der betyder mest, med de muligheder og udfordringer det giver. 

Man kan savne at være en del af et fællesskab, hvilket kan gøre rigtig ondt, eller man kan være en del af et dårligt fællesskab, som kun giver sorger og smerter. Der er meget at skrive om fællesskaber, og vi vil gerne høre dine tanker om emnet.

Sådan deltager du

  • Send en noveller på max 2500 ord.
  • Novellen omhandle fællesskaber, og du bestemmer selv, hvordan du vil vinkle emnet.
  • Send teksten til konkurrencebib@nyborg.dk senest 25. oktober.

Du er velkommen til at skrive under pseudonym, hvis du foretrækker det, men i mailen bedes du oplyse dit rigtige navn, din mailadresse og dit telefonnummer.

Vinderkåring- og højtlæsning

Alle bidrag vil blive inviteret til kåringen af vinderen på Nyborg Bibliotek lørdag 7. november 2020 kl. 14.00, hvor vinderteksten bliver læst højt.

Desuden bringes vindernovellen i Lokalavisen Nyborg.

Se de tidligere vindere af "Ordet er dit" her!

Konkurrencen er arrangeret af Nyborg Ungdomsskole, Nyborg Gymnasium og Nyborg Bibliotek.